Nga e hëna hyjnë në fuqi masat e reja, këto gjëra kufizohen prej nesër

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka thënë se nga nesër hyjnë në fuqi masat e reja kundër koronavirusit, ku do të kufizohet lëvizja dhe dalja nëpër kafene, shkruan Gazeta Metro. Hoti nuk ka treguar se çfarë është diskutuar në mbledhjen e Qeverisë, vetëm ka thënë se ato hyjnë në fuqi nga nesër.“Masat e reja kundër koronavirusit hyjnë në fuqi të hënën.”, ka shkruar ai.