Nëse populli na don për President ne padyshim që do ta marrim atë post


Edhe në Familjen Jashari e përmendin Presidentin, thonë se i përgjigjen nëse kërkesa vjen nga populli Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, zhvillimet politike në vend i konsideron jo të kënaqshme. Ai tha se duhet të bëhen bashkë pozitë e opozitë, kur janë në pyetje temat nacionale e sidomos dialogu me Serbinë. “Zhvillimet politike janë jo të kënaqshme dhe besoj që është dashur na si shtet me qenë shumë më kompakt e sidomos kur kemi tema nacionale”. /Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive