Nëse nuk e keni ditur: “Ja cfarë përjeton trupi gjatë 30 ditëve të Agjërimit të Ramazanit!”


Në Ramazan, myslimanët agjërojnë çdo ditë nga mëngjesi deri në mbrëmje një muaj të tërë. Këtu do të paraqiten disa informacione interesante në lidhje me atë që ndodh në trupin tuaj gjatë këtyre 30 ditëve të Ramazanit.

Ndryshimi në Fazën 1 (Dita 1, Dita 2)

Në ditën e parë të agjërimit, niveli i sheqerit në gjak bie. Zemra ngadalëson rrahjet dhe tensioni i gjakut bie. Glikogjeni është tërhequr nga muskujt duke shkaktuar disa dobësi. Vala e parë e pastrimit është zakonisht më e keqja. Dhimbje koke, të vjella, fryma e keqe dhe gjuha me një veshje të rëndë janë shenjat e fazës së parë të spastrimit. Uria mund të jetë më intensive në këtë periudhë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive