Nëna mbulon me trup fëmijën gjatë tërmetit të fortë që shkundi Turqinë


Në një video të shpërndarë ne Instagram, shfaqen momente prekëse të një nëne në Turqi që mundohet të mbulojë me trupin e saj fëmijën ndërsa banesa dridhet nga lëkundjet. Pas disa sekondash, intensiteti i lëkundjeve ulet dhe ajo arrin që ta marrë fëmijën dhe të dalë jashtë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive