Në Kosovë fitohet shumë por rinia po kan qef me nejt napër kafe


Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjate konferences se sotme tha se ne Kosovë jeta eshte shume e lire, por populli nuk po deshiron me punu. Sipas Limajt momentalsht jane të ponesuar rreth 74 perqind e popullit. ‘Jeta ne Kosove eshte shume e lire, me 120 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje tre antarshe, po ketu rinia po deshirojn me nejt ne kafe me bo muhabet.’ / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive