Ndodh edhe kjo ne Prishtin, Burri rreh gruan ne mes te dasmes


Një çift gjatë një ahengu ku ishin duke e përjetuar gëzimin, burri bën diçka të pazakontë.

Ai i mëshon gruas sh’uplakë dhe vazhdon të kërcejë sikur të mos kishte ndodhur asgjën hape marketingun me posht edhe aty tel videon po ju kisha lut qe mos ta shikoni nese jeni me familje. Kur burri i mëshon shuplakë, gruaja për një moment sh’tanget sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kërcimin e tij dhe kënaqet duke vallëzuar.Shiko foten edhe videon me posht te ngjarjes. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive