Nam i zi/ Burri kap aktoren turke me të atin në krevat, po e…

Aktorja turke Gokçe Bahadr, ylli i serialit Kur bien gjethet, kohët e fundit flasin për dashurinë në një intervistë dhe u ankua se nuk ka fat në këtë sistem.Nëse shpejt shfaqni informacione të ndara për jetën e saj të dashurisë. Në fakt, aktorja u martua me aktorin Ali Sunal nëntë vjet më parë, dhe lumturia e tyre martesore nuk zgjati shumë. Vetëm shtatë muaj pasi tha ‘po’, aktorja fa përrallë dhe besoi miq të ngushtë se nuk ishte e lumtur me Aliun.

‘Ne u martuam nga një dashuri e madhe, por vendosni të ndahemi sepse u larguam’, aktorja në atë kohë, duke mos zbuluar ndonjë detaj të prishjes martesore.Por e vërteta shpejt doli në dritë. Burime pranë aktores pohojnë se martesa e tyre dhe prish për shkak të Ali e kapi gruan e tij në një lidhje dashurie me babanë e tij Kemal Sunal, e cila ndërroi jetë disa vjet më vonë.Ata e mbajnë sekret romancën e tyre në mënyrë që të mos ndahen familja dhe ishte Ali që ekspozohet atje, i cili ishte në rrugë ndërsa është dashura dhe ai ishte duke u argëtuar me babanë e tij.

Sipas mediave turke, aktori u kthye në shtëpi dy ditë më parë duke dashur të befasonte gruan e tij, por ai shpejt dhe befasua.