Mustafa Nano: Popull mos i besoni Elvis Naçit, ai kur jep ligjerata bën Teatër!

Elvis Naçi ishte shënjestra e radhës e gazetarit Mustafa Nano në emision Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Nano ka mbajtur një monolog rreth figurës së imamit shqiptar, duke e sul muar për mënyrën se si ai shfaqet dhe shprehet në publik.“Quhet Elvis Naçi, është imam i një prej xhamive të Shqipërisë. Është duke predikuar një hutbe. Është duke folur për profetët e feve monoteiste, për Ademin, për Ibrahimin, për Musain, për Dautin, për Isain, Muhamedin dhe në fund e mbyll duke cituar një ajet kuranik në gjuhën arabe dhe menjëherë pas kësaj ia kris të qarit.