Motrat provokvjnë Julian Deden, ai tenton të zvishet në emision


Motrat Ela Muja e Anila Muja provokuan shumë aktorin Julian Deda.

Ne minutën e 52 ato e provokuan duke i treguae këmbët e tatuazhet

Shikoni si reagon Juli: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive