Motra e Marinës dhe e Luanës paska trupin si zanë mali/ Yll e bukur qenka, e njihnit

Luana dhe Marina kanë rbuar publikun shqiptar që me daljet e tyre të para. Ato janë motrat simpatike të ekranit që bëjnë bukurinë, nuk mund të aftësohen për të bërë që bëjnë. Por, nëse ato vetë janë rezervuar për jetën familjare dhe private, ja ku keni filluar nga motrat e tyre. Brune dhe me forma bombastike. Motra e madhe e Marinës dhe Luanës është Lira, ndërsa pas saj vjen Marseda. Prandaj Lirën e kemi parë shpesh në profilin e Instagramit të Marinës dhe Luanës, Marsedën e shoh shumë herë më shumë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive