Mos kini turp! Kjo është një hile për t’u përdorur, që nëse e praktikoni do përmirësojë intimitvtin brenda 1 jave

Ne kemi folur tashmë për disa nga “truket” që mund të jenë shumë të dobishme gjatë takimeve in.time me partnerin tuaj, por shkenca gjithashtu mund të japë këshilla të shkëlqyera në bazë të studimeve, shkruan ShkodraNews. Pra, mos bini në rutinë, gjithmonë përpiquni të eksperimentoni me gjëra të reja dhe ky është një truk shkencor për ta arritur këtë.

Edhe pse zakonisht takimet intime nuk planifikohen për shkak se magjia e momentit mund të humbasë, një studim nga Universiteti i Torontos, Kanada, ka treguar se truku për të mbajtur gjallë flakën e dashurisë në çifte është, për ironi, plani. Ai jep shumë rezultate pozitive. Studiuesit që kryen studimin treguan se burimi i lumturisë në shtrat është të planifikohet gjetja e një hapësirë ​​ku të dy kanë kohë dhe janë në një mjedis të qetë dhe pa shqetësime të jashtme.

Ky moment do të shërbejë për të kujtuar kohët e lumtura, të eksperimentojmë me trupat tuaj, të njohin njëri-tjetrin më thellë në çështjet e shijes in.time. Kjo teknikë njihet si “se.ks pozitiv” dhe mund të sigurojë kënaqësi më shumë se sa mendoni. Pjesëmarrësit e studimit zbuluan se pas aplikimit të kësaj metode, jeta e tyre in.time u përmirësua ndjeshëm në vetëm shtatë ditë.