Morgan Freeman: Ezani, një ndër Zërat më të bukur në Botë


Aktori i Hollivudit, Morgan Freeman ka thënë se thirrja muslimane për faljen e namazit e njohur si ezani, është një nga melodtië më të ndjera në botë.

Ai i bëri këto komente pas një vizite në një xhami gjatë xhirimeve të dokumentarit “History of God” (“Historia e Zotit”) për National Geographic.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ju mund të dëgjoni komentet e tij në v1deon e mëposhtme. Ai mund të shihet edhe duke pyetur në lidhje me origjinën e thirrjes për namaz:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive