Momente “të nxvhta” brenda shtëpisë së VIP-ave, kamervt kapin gjithçka

Një prej konkur/renteve që ngj/all më shumë de bate në shtëpinë e “Big Brother” në Greqi është Christina Orfanidou. Ajo njihet për momentet er/otike dhe pro/vokuese, duke marrë vëm/endjen e madhe të ndje kësve në mediat sociale dhe jo vetëm. Së fundmi, Christina tregoi marrëd/hënien e saj me njërin nga dy binjakët, Panagiotis Varouxis. Ata u ka/pën në momente “të nx/ehta” me njëri-tjetrin. Pam/jet nga ky moment janë bërë virale në mediat sociale. Një prej konkurrenteve që ngj/all më shumë de/bate në shtëpinë e “Big Brother” në Greqi është Christina Orfanidou. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive