Mjekv del urgjent dhe lëshon deklaratën tronditëse, ajo që thotë na tmerroi

Mje ku inf eksionit Tritan Kalo, vijon të bëjë apel qytetarëve që të jenë sa më të kujdesshëm në lidhje me masat që duhet të zbatojnë për tu mbrojtur nga korona. Këtë të mërkurë mjeku Kalo, thekson se k oronavirusi është një s ëmundje që merr jetë, dhe është ak oma prezent mes nesh. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive