“Mjeku i famshem shqiptar i rrethuar nga femra”/ Fotot që po bëjnë xhiron në rrjet, si i kaluan “pushimet” njerëzit e rëndësishëm

Sot është zyrtarisht tetore dhe pothuajse të gjithë i janë rikthyer punës dhe jetës normale. Mirëpo, ajo që i bën kuriozë njerëzit është se si i kaluar pushimet njerëzit publikë, përfshirë këtu mjekët dhe politikanët. Rrjeti ka shfrenuar fantazinë, duke sjellë disa foto komike të mjekut të njohur Pëllumb Pipero, por edhe politikanëve shqiptarë. Për me shumë shihni fotot e mëposhtme duke shtypur nerek1amen , të cilat sigurisht janë të montuara. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave