Mirëupafshim Kosovë, te dua por nuk me ofrove asgjë

Me deshirë dhe pa deshirë sot u pershendeta me vendin tim Kosovën. Sot nje vit falimentoj kompania per te cilen kam punuar rreth 4 vite, dhe mbeta i pa pune, si une ashtu edhe disa prej shokeve dhe shoqeve te mia. Qe nga ajo dite nuk kam mundur me te gjej as edhe nje pune, ani pse perpjekjet per te gjetur pune nuk kane munguar.

Si nje djale i ri me nje pervoje pune ne aviacion, i pergatitur nga trajner profesinal Slloven, me nje Anglishte te shkelqyer po ashtu edhe disa gjuhe te tjera, fatkeqesisht nuk mjaftuan qe une te gjej pune. Nejse, mos me qu ma gjate, Kosove nuk asht qe nuk te don rinia, por faji eshte te ajo se nuk po i ofrohet asgje rinise.