Ministrja izraeIite thirrje botës: “Merrni shembull nga shqiptarët, duhet të ngrihemi të gjithë kundër”


Ministrja e Diasporës e Izraelit, Omer Yankelevich, i ka bërë thirrje të gjithë komunitetit global që të ndjekë shembullin e Shqipërisë në mbrojtje të hebrenjve. Duke folur në Forumin e Antisemitizimit, ministrja Yankelevich tha se vitet e fundit ka pasur rritje të uslmeve ndaj të drejtave të njeriut dhe për ta lutfuar këtë duhet të bashkohen të gjitha shtetet. DEKLARATA E PLOTE: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive