Ministrja e Kurtit larg luksit që ofron pushteti, shkon në këmbë nga puna në Shtëpi


Janë të rralla rastet kur ministrat e Qeverisë së Kosovës janë parë duke lëvizur këmbë nga zyra në shtëpi dhe anasjelltas. Duke lëvizur me vetura zyrtare, shoqërues dhe staf, ministrat e Kosovës kanë arritur të krijojnë një distancë po thuaj të paarritshme mes tyre dhe qytetarëve.

Por, një shembull krejt tjetër ka dhënë ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu. Ajo është parë në shoqërinë e bashkëshortit, Albanit dhe djalit të saj, duke shkuar këmbë nga zyra e saj deri në shtëpi.