Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, e thumbon Serbinë: “Nuk ka vend në BE për shtetet që mohojnë ngjarjet e luftès”


Ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Heiko Mass, ka thënë këtë të mërkurë se në Bashkimin Europian, nuk ka vend për shtetet të cilat mohojnë kirmet e lutfès, dhe jo vetëm. Mass në një diskutim ndërkombëtar virtual, u shpreh se në BE nuk ka vend as dhe për ato shtete të cilat lartësojnë kirminelët e lutfès, përcjellë Klan Kosova. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive