Miliarderi Shqiptarë: Vajza ime mund të martohet me Serb ose Zezak, Por KURRË me Shqiptarë?

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. / Ju ftojmë që ta hapni videon për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluziv