Mihrija sun e ndal veten i ulet ne emison Naimit ne


Shikoje videon se si mihrja ulet mbi naimin nuk e besun as publiku se ket gjest do ta boje ne emision shiko videon me posht dhe hapet se si i ulet. Por ajo e luan at loj ku duhet ti plasin ballonat por naimi sun i perballon shikoje me mir videon edhe do habitesh se si kercen mirhija per ta plas balonin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive