Meta: Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit


President i Republikës Ilir Meta ishte mjaft i as hpër nga Vlora duke folur për situatën në vend dhe zgjedhjet e 25 prillit. Kreu i shtetit u shpreh se para Shqipërisë nuk pyet as për fëmijët e tij.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Ka dy institucione që nuk tunden, populli dhe Presidenti i Republikës. Ilir Meta para Shqipërisë nuk pyet as për fëmijët e tij. Edhe fëmijët e Ilir Metës të s huhen si fëmijët e Adem Jasharit, po qe nevoja për të mbrojtur Shqipërinë”, tha Kreu i Shtetit.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive