Mësuesja në Shkodër gjeste të tur’pshme me nxënësin brenda shkollës, të dy sistemojnë rrobat


Një video ska ndal oze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese, me të cilën lihet të kuptohet se ka kr yer ak te të tur pshme.

Në pamje shihet që gruaja në video, e cila supozohet se është mësuaesja, ngre pantallonat dhe nis të rregullohet. Edhe nxënësi, që në dukje është i mitur, fillon të sistemojë veshjet pas momenteve me mësuesen. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive