Meshkujt që bëjnë këtë gjë janë më të mirët në shtrat

Një studim i kohëve të fundit zbuloi se gati 70% e meshkujve kanë frikë rreth madhësisë së tyre të p en is para se të kalojnë një natë me një të dashur të re. Ama djemtë e shqetësuar nuk duhet të shqetësohen më, sepse gratë nuk interesohen me të vërtetë për gja tësinë e ‘zamb akut’ tuaj. Ata janë shumë më të shqetësuar me një aspekt tjetër të krijimit të dashurisë.

Ne i kërkuam lexuesve tanë “çfarë bën dikush të mirë në shtrat?” Dhe një përgjigje e tillë me të vërtetë na ka mbërthyer. 36% e 5,196 zonja që morën pjesë thanë se loja ishte çelësi i se ks it të mirë. Tjetra në listën e qëllimeve ishte “duke u siguruar që të dy të kenë or g azmë” – përzgjedhur nga 33% e pjesëmarrësve. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave