MerkeI: “Liria e shprehjes nuk është të ofendosh të tjerët”


Përkundër Macronit të Francës, fjalimet e të cilit po xnisin protesta e pakënaqësi duke uslmuar muslimanët dhe Islamin, Zonja Merkel e Gjermanisë po tregon maturi dhe vigjilencë të madhe politike. Merkel tha se po të mos njihnim kufijtë e lirisë së shprehjes, Gjermania nuk do të ishte këtu ku është. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Ne respektojmë dinjitetin e gjithsecilit”, ka shtuar Merkel. “Liria e shprehjes nuk është të ofendosh të tjerët”, ka thënë Merkel në fjalimin e saj para deputetëve gjermanë.