Mediat greke të shqetësuara, sepse Turqia i shiti Shqipërisë sisteme anti-dronë


“Bashkëpunimi për mbrojtjen Shqipëri-Turqi është forcuar dhe kjo kuptohet nga fakti se Shqipëria ka blerë sisteme dronësh nga një kompani turke e mbrojtjes me seli në Turqi, sipas mediave të shtetit dhe qeverisë turke”, kështu e nis artikullin kushtuar marrëdhënieve shqiptaro –turke një nga mediat online në Greqi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ende pa u shuar debati i ndezur për marrëveshjen Shqipëri –Greqi për çështjen e kufirit detar, mediat e shtetit fqinj i kushtojnë rëndësi të veçantë marrëdhënieve dhe zhvillimeve diplomatike, sidomos atyre për sigurinë, duke vendosur në lupë shtetin turk. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive