Media serbe e quan provokim deklaratën e Ramës se ”Serbia e humbi Iuftën”


Media serbe e kanë cilësuar si “provokim”, qëndrimin e kryeministrit Edi Rama, i cili tha dje se “Vuçiç nuk ka çfarë Iufte të provokojë. Serbia e ka humbur Iuftën”.Me titullin ”Rama provokator: Serbia e humbi Iuftën”, media serbe “Alo.rs”, ka publikuar një lajm për qëndrimin e Ramës ndaj deklaratës së presidentit Vuçiç, sipas të cilit konfIiktet e ngrira paraqesin shumë rreziqe. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive