Media Serbe “B92”: Pushimet mund t’i Kaloni në Shqipëri, duke e cilësuar si Greqia e Re


Teksa e gjithë bota po vuan nga pandemia dhe pushimet verore edhe këtë vit janë ende në pikëpyetje, media serbe “B92” i ka bërë reklamë turizmit në Shqipëri, duke e cilësuar si “Greqia e re”.

Ajo shkruan se Shqipëria është zgjedhja e duhur për serbët për të kaluar pushimet, njësoj siç bënë edhe verën e kaluar.

“Vitin e kaluar, Shqipëria ishte zgjedhja për shumë turistë nga Serbia, sepse për shkak të pandemise, destinacionet më të njohura të turistëve serbë, Mali i Zi dhe Greqia, u mbyllën për pothuajse tërë sezonin”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive