Me vetulla te holla dhe me floket e kuqe/ Ja si dukej Luana Vjollca para se te behej e famshme

Moderatorja e njohur Luana Vjollca eshte nje nder femrat me te komentuara ne mediat roze dhe kjo jo vetem prej karrieres se saj por edhe per pamjen e saj se ksi. Trupi i saj eshte shpesh nje teme debati mes fansave te saj. Luana komentohet edhe per paraqitjen e saj fizike pervec angazhimeve te shumta.

Edhe pse jane te dukshme moderatorja e njohur asnjehere nuk ka pranuar se ka kryer operacione plastike.
Luana me pare nuk ka qene keshtu edhe pse tani karakterizohet nga fytyra e saj me tipare te bukur dhe trupi me forma perfekte. Luana duket shume ndryshe ne disa fotografi te realizuara vite me pare dhe mund te dallojme shume lehte se ka bere nderhyrje plastike. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave