“Me sytë e mi kam parë Burrin në dhomën time të gjumit duke më Tradhvtuar, më thoshte

Në rubrikën ‘Ka një mesazh për ty’ tek E Diela Shqiptare, ka qenë Vilma, një grua e cila prej vitesh është dhu nuar nga burri dhe familja e tij. Ajo ka duruar çdo ofe ndim dhe sharje nga ata dhe sërish nuk ka nxjerrë zë. Një gjë që e ka mër zitur dhe shokuar më tepër, është moment kur e ka ka pur burrin me një femër tjetër duke e tradh ëtuar në dhomën e saj të gjumit. Ishte një zhg ënjim i madh për të, por sërish heshti, nuk dëshironte që familja e saj të dë mtohej.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ardit Gjebrea: Pse nuk divorcoheshe?Vilma: Kam pasur shumë arsye të forta për t’u div orcuar. Kur kam pasur çunin 1 vit e gjysmë, e kam gjetur bashkëshortin me dikë që më tradh ëtonte. Ka qenë një skenë e paparë. I pashë me sytë e mi në dhomën time të gjumit.

Ardit Gjebre: Si reaguan ata?Vilma: Nuk reaguan fare, as unë nuk reagova, vetëm kaq thashë si ka mundësi dhe kam ikur. Jam një tip që më shumë mbuloj të tjerët sesa veten time dhe i thashë jo se do të ta fal, por po e bëj për hatër të djalit dhe po hesht. Këtë histori ja tregoj mamit dhe mami më thotë merre çunin dhe hajde. Unë i thashë që kur doja të kthehesha ti nuk pranoje, kështu që tani unë do ta vu aj në vetëvete dhe unë do rrij këtu. Ardit Gjebrea: Mamit ia tregove se me kë ishte bashkëshorti?Vilma: Po dhe nuk e prishte, ngeli shumë e befasuar, por i jam përgjëruar unë që të mos bëjë asnjë gjë.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ardit Gjebrea: Kjo gjë nuk është diskutuar më kurrë?Vilma: Kur më sha nte dhe ofen donte bashkëshorti, i thoja të paktën unë nuk kam bërë këto gjëra që ke berë ti dhe ai më krenari më thoshte, më lumtë mirë kam bërë. Kur bëri djali 3 vj eç, kam lindur vajzën. Ishim 14 veta në shtëpi që jetonim. Motra me bashkëshortin dhe fëmijët, unë, kunati i vogël, kunata dhe dy prindërit e ish-burrit.