“Më ka ikur dëshira për t’a bërë”, psikologes i ndodh e papritura në emisionin e Rezear Xhaxhiut


Ditën e sotme e ftuar në “Pasdite me Xhaxhiun” në Fax News ishte psikologia klinike Enertila Bekteshi e cila foli në lidhje me menaxhimin e shëndetit mendor gjatë kohës së pandemisë së CO VlD-l9. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Moderatori i emisionit Rezear Xhaxhiu,ka inseknuar në studio një vizitë tek psikologia duke pasqyruar problemet më të shpeshta që është hasur shoqëria këto javë në kohë pandemie.Xhaxhiu,i vendosur në rolin e një pacienti përballë psikologes,e pyeti këtë të fundit për zbehjen dëshirës s*ksu ale,gjatë kohës së pandemisë së CO VID-19 Xhaxhiu:Jam në dilemë t’ja bëj apo mos t’ja bëj këtë pyetje,por për transparencë është një pyetje që ju e bëni të gjithë. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive