Mbani frymèn, gruaja e poIitikanit të njohur poston foto që do ju lenë me gojë hapur

Jemi mësuar me politikanë, gratë e të cilëve zakonisht shfaqen në publik si zonja të nderuara, tepër serioze dhe të veshura me elegancë.

Mirëpo, krejt e kundërta i ka ndodhur një politikani në Ukrainë, bashkëshortja e të cilit preferonte të ekspozonte asetet e bëshme në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për politikanin Aleksandr Politukha, i cili ka ikur nga shtëpia e nuk është kthyer më. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Bashkëshortja e tij Alena Politukha, 32 vjeçe, nuk i është bindur për të mos postuar më foto provokuese.

Pas largimit nga banesa, ai ka paraqitur kërkesën për divorc. Bukuroshja pretendon se burri i saj nuk i kishte dhënë asnjë shpjegim për vendimin e tij, e për më tepër, e ka lënë bashkë me të birin, pa asnjë të ardhur.

Nga ana tjetër, mediat shkruajnë se edhe pse nuk e ka komentuar asnjëherë sjelljen e bashkëshortes dhe fotove të saj në rrjetet sociale, politikani, i cili gjithashtu është një biznesmen shumë i suksesshëm në vend, nuk ka qenë kurrë dakord, e për më tepër, i ka ardhur në majë të hundës nga veprimet e saj të pahijshme. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe