Marin Mema akuz politikave Shqiptare: Greqia shtyp popullin Shqiptarë, Politika Shqiptare hesht sepse kanë Përfitime


Gazetari Marin Mema ka reaguar ashpër sa i takon kufijëve detar mes Greqisë dhe Shqipërisë. Për gazetarin, kufijtë nuk i vendos asnjë shtet, as politika apo Gjykata e Hagës,

duke theksuar se për këtë çështje të ndjeshme për qytetarët duhet e plotë pa ngjyrime politike.

Në një postim në rrjetin social, Mema thekson se Greqia prej një kohe të gjatë e ka shtypur popullin shqiptar dhe për të politika shqiptare hesht sepse ka përfitimeVAZHDO KETU JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU