Maqedonia e Veriut hiqet nga lista e karantinës në Zvicër


Sot është vendosur që Maqedonia e Verout të largohet nga lista e karantinës në Zvicër. Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG) sapo ka aktualizuar listën e vendeve me rrez.ik për karantinim.

Me riaktualizimin e fundit, karantina është e detyrueshme për 59 shtete, regjione dhe bashkësi të shteteve. Më 11 shtator ishin 51 shtete dhe regjione të kësaj kategorie