Madhësi apo shpejtësi? Ja cfarë preferojnë femrat shqiptare


Ja se cfare preferojne femrat shqiptare tregojn ato ne videon me poshte se cilen e dojne me shume, dhe sigurohuni se i keni dyjat apo njeren qe te ngelet e kenaqur nje femer me ju. Është folur shpesh për madhësinë e p3nisit apo për shpejtësinë se si duhet përdorur ai gjatë s3ksit, por përgjigjen më të saktë mund ta japin femrat.Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Çfarë duan femrat shqiptare madhësinë apo shpejtësinë, ndiqni videon për të mësuar përgjigjet. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive