Macron: “Nuk dorëzohemi, nga 3.000 ushtarë do të shtojmë 7.000”


Presidenti francez Emmanuel Macron të enjten ka njoftuar se ka aktivizuar më shumë se dyfishin e ushtarëve për t’i vendosur në mbrojtje te vendi, pas ngjarjeve te fundit ne France. Nga 3000 ushtarë u shtuan në 7000, njofton Klan Kosova. “E them edhe një herë me qartësi të madhe sot, ne nuk do të dorëzohemi Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive