Macron: “Nuk do të heqim dorë nga karikatvrat dhe vizatimet”


“Ne nuk do të heqim dorë nga karikaturat dhe vizatimet”. Kështu presidenti francez, Emmanuel Macron, gjatë fjalës së tij në nderimin kombëtar për Samuel Paty, profesorit qe shfaqi karikaturat e Profetit Muhamedit në shkollë. “Në Francë dritat nuk shuhen kurrë”, perfundoi ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive