‘Ma nxorri në kafe burri i saj, unë…’, ish-banori i Big Brother i befason të gjithë me deklaratën


E mbani mend Arjanin qe ka qene ne nje nga edicionet e reality show Big Brother Albania? Ai ishte dje në ‘E Diell’, ku diskutohej per marredh enet e djemve të vegjël në moshë me femra më të mëdha.

Një marrëdh ënie të tillë ka pasur, ish-konkurrenti i ‘Big Brother Albania’, Arjan Bakalli. Ai tha se në rininë e tij, më konkretisht në moshën 22 vjeçare, krijoi një marrëdhë nie me një grua gjermane 34-vjeçe. Madje shtoi se prezantimin me të ia bëri ish-bashkëshorti i saj, të cilin Arjani e kishte mik. “Kur kam qenë 22 vjeç dhe jetoja në Amsterdam, rastësia bëri që u lidha me një gjermane që ishte 34-vjeçe.

Meqenëse t ii ke qejf detajet, ma prezantoi ish-bashkëshorti i saj, një italian që ishte miku im dhe rastësisht më pas krijova marrëdh ënie. Njeriu është orputunist kur është 22 vjeç. Unë isha i dashuruar në Shqipëri me një tjetër person dhe thjesht me të isha në lidhje”, tha Arjani.