Ma hodhi, Si rashë në dashuri me burrin e martuar… Trondit 29 vjecarja


Një vajzë ka rrëfyer historinë e saj të dashurisë. Ajo ndihet në dilemë se çfarë të bëjë me lidhjen e saj pasi ka zbuluar se i dashuri është i martuar. 29-vjeçarja ka thënë për redaksine tone që ka frikë, pasi mendon se dashuria e saj do të kthehet në vuajtje për të. Historia e saj e dashurisë filloi më herët se ajo të kuptonte se i dashuri i saj ishte i martuar. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo thotë se dashuria e saj tani për djalin martuar është si droga: Dashuria ishte e mrekullueshme dhe vazhdon të jetë, por unë me të kam rënë në grackë të thellë nga koha kur ai përfundimisht pranoi se është i martuar”, rrëfen vajza.

Rrëfimi: Unë jam 29 vjeç dhe i dashuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte partneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm. Kur a pashë atë, befasisht gjithçka dhe të gjithë të tjerët u larguan nga mendja e ime, përfshirë edhe të dashurin tim. Ai më pa se unë po shikoja atë derisa po ecja. Kështu, ai erdhi tek unë, më shtrëngoi dorën dhe më tregoi emrin e tij. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Pasi shkova në shtëpi, menjëherë ia dërgova ftesën për miqësi në facebook dhe ai më pranoi. Por ne nuk komunikuam asgjë, sepse atëherë unë kisha një person tjetër që isha në lidhje. Pas katër viteve, kur marrëdhënia ime me partnerin tim ishte thellësisht e pakënaqur dhe dëshiroja t’i jepja fund dashurisë më të, papritmas më erdhi një tekst në Ai ishte personi që në dasmë ma shtrëngoi dorën, i cili më shkroi se kishte ardhur në dasmë vetëm për të më parë mua.

Isha e befasuar, por nuk mendova shumë për këtë derisa më në fund e ndërpreva lidhjen më ish të dashurin. Pastaj fillova të flisja me këtë djalë çdo ditë. Ai arriti të më bind që një natë të dal më të. Ne e puthëm atë mbrëmje teksa ai më rrëzoi në shtrat. Kurse, natën e dytë bëmë marrëdhënie seksuale. Por, pas kësaj marrëdhënie, ai nuk më kontaktoi më në për një javë të tërë. Unë fillova të mendoj se ai nuk po më donte më. I shkrova për të pyetur se cili ishte problemi. Ai më tregoi se ishte i martuar, por që ishte dashuruar me mua në shikim të parë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Unë që atëherë nuk mund të ndërpres dot lidhjen më atë edhe pse është i martuar, kështu që lidhja e jonë ende vazhdon. Seksi me të është i jashtëzakonshëm. Ne kemi provuar shumë herë për t’i dhënë fund kësaj lidhje, por që nuk po arrijmë ta zgjasim ndërprerjen më shumë se një javë. Unë nuk e largoj dot atë nga koka ime. Ai thotë se e do gruan e tij, por më do ndryshe dhe kjo vetëm po e rrënon atë.