Lutfi Haziri: Ma mir ish kan me bo shkembime territoresh me Serbin


Lutfi Haziri: Ma mir ish kan me bo shkembime territoresh me Serbin Nen-kryetari i Lidhjes Demokratike te Kosoves, Lutfi Haziri beson se shkembimi i territoreve me Serbine do te ishte nje gje e mire per Kosoven dhe gjithe rajonin.. “Po të dëgjohesha unë, kjo ide moti ish realizu. Kjo ide se dëmton Kosovën, veç të mira i sjellë. Kush e kundërshton këtë ide është një…- Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive