Lotina Haziri nuk ndalet


Lotina Haziri pa dyshim eshte njera prej femrave me te komentura ne vend, kjo fal bukuris se saj dhe gjokseve të mëdha. Lotina ditën e sotme e ka nisur me një super fot0.grafi në pikë të mengjesit. Ajo ka pubIikuar një f0to ku pothuajse i shihen gjoksi komplet. Happeni happsirën e më p00shtme ndiqniii keto pamje te Lotina Hazirit.