Lidhur me fenë isIame, Erdogan i dërgon një mesazh Presidentit të Francës: “Macron, ti je i shqetësuar nga ngritja e lsIamit”


Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan i ka dërguar një mesazh Presidentit të Francës, Emmanuel Macron lidhur me fenë islame. “Ata që janë të shqetësuar nga ngritja e islamit po e slUmojnë fenë tonë nëpërmjet kiRzave që ata i shkaktojnë. Retorika anti islamike/myslimane është mjeti më i përdorshëm për politikanët perëndimorë për të mbuluar dështimet e tyre. ‘Islami francez’, ‘islami europian’ dhe ‘islami austriak’ janë shembujt e fundit”, citohet Erdogan nga mediat turke. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive