Lezhianja: Herën e parë që fjeta me të dashurin kam lënë kokrrën e namit, ai po më puthte kur…

Një vajzë ka treguar se si një gjendje jo e mirë shëndetësore e momentin i ka shkatërruar natën e parë me partnerin e saj. Kjo është historia e sikletshme e vajzës.
figure>

“Edhe unë kam një histori të sikletshme, që në fakt ka shkatërruar herën time të parë me të dashurin që sot e kam të fejuar.

Sa ishim lidhur dhe ishte koha kur ai më kishte bindur të isha e tij. Nuk kisha patur eksperienca më parë dhe isha shumë e emocionuar.
figure>

Nga një anë mezi e prisja atë moment, nga ana tjetër kisha pak turp. Por të dyja këto u harruan kur më ndodhi ajo që më ndodhi.

Në dolëm në fillim për darkë dhe unë porosita rizoto me fruta deti. Do ti që më helmuan? Më bënë keq…
figure>

Ikëm në hotel e unë nuk po ndihesha mirë. I thashë që s’jam mirë, ndihem si e këputur, por ai qeshte dhe më thoshte që të qetësohesha dhe të mos e kisha mendjen se gjithçka do të shkonte mirë.

Po putheshim dhe në një moment nuk duroj më dhe vjell në shtrat. Tani e imagjinoni vetë si u bë ai e si u bëra unë. Isha dhe larg shtëpisë në Lezhë dhe ai u tmerrua. Derisa na shkoi mendja se mund ta kisha nga frutat e detit.
figure>

Mendoi se kam alergji nga puthjet njëherë. Atë moment që u shkatërrua në u bëmë shumë keq të dy, por sot e kujtojmë me të qeshura.

Sa herë e kujtoj, mendoj herën time të parë…tentativën më saktë. Hahaha. Tung”, shkruan ajo.