Leonora nga Lezha kërkon ndihmën tuaj/ Të mbaj burrin apo dashnorin?

Lidhja ime me partnerin tim ka disa vite që nuk është në rregull. Ai nuk dëshiron të
figure>

kalojë shumicën e kohës me mua, por e bënë vetëm kur ka nevojë për s e k s.

Unë jam 34 vjeç dhe ai është 39 vjeç.

Para gjashtë muajve kam zbuluar se ai ishte duke këmbyer mesazhe me gra të tjera si dhe foto s e k s i me ta. Gjatë kësaj kohe kërkova që të marrim një pushim për lidhje tonë dhe ai pranoi. Ai u largua për të jetuar me një mik për një kohë.
figure>

Kurse, unë kam filluar që të bisedoj me njerëz të tjerë në internet dhe jeta ime filloj ngadalë të ndryshojë. Dhe kam takuar një djalë të veçantë me të cilin vendosemi që të dalim për një pije.

Para gjashtë muajve kam zbuluar se ai ishte duke këmbyer mesazhe me gra të tjera si dhe foto s e k s i me ta. Gjatë kësaj kohe kërkova që të marrim një pushim për lidhje tonë dhe ai pranoi. Ai u largua për të jetuar me një mik për një kohë.

Kurse, unë kam filluar që të bisedoj me njerëz të tjerë në internet dhe jeta ime filloj ngadalë të ndryshojë. Dhe kam takuar një djalë të veçantë me të cilin vendosemi që të dalim për një pije.
figure>

Unë e di që duhet të heq dorë nga dashnori ime dhe të vazhdojë jetën me partnerin tim, por thjesht nuk mund të marr një vendim të tillë. Kur e shoh njeriun tim të ri, gjithçka që mund të mendoj është s e k s i që e kemi.

Ai është 31 vjeç, më i ri se unë, por një dashnor i shkëlqyer dhe ai gjënë kohë për të më bërë të ndjehem mirë. Asnjë njeri nuk është kujdesur kaq mirë për mua dhe mirëqenien time më parë.

Përgjigja e psikologes:
figure>

A keni biseduar me të dashurin tuaj se si e shihni të ardhmen? A e di ai që ju keni një partner të ri?

S e k s i mund të jetë i mrekullueshëm, por a gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, dilni në vende së bashku dhe ndjeheni si miq a po si të dashuruar?
figure>

Nëse e bëni, atëherë pyesni se si ndihet për të ardhmen tuaj afatgjatë.

Nëse ai është pozitiv, atëherë do të pendohesh që nuk je përpjekur të jesh së bashku me të.