Le të dridhen dhe Malet mesazhi madh nga aktori, Çun Lajçi lëshoni karriget ju të vjetrit dhe të kujtoni më Rugovën, fëmijët e 98-ës u rritën dua Kosovë të pastër e të Bukur


Aktori Çun Lajçi ka uruar Lëvizjen Vetëvendosje për fitoren në zgjedhje. Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se të vjetrit duhet të ikin, pasi duhen ide e l uf ta të reja për këtë popull, pasi janë rritur fëmijët e 98-tës, që e duan Kosovën më të pastër e më të bukur.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai ka thënë se nuk duhet të harrojnë se ende mund të nd ëshk ohen, nëse mendojnë t’i vënë ndër ska mcën fituesit!
Postimi i tij i plotë: U rritën fëmijët e 98-tës! A guxoj me folë?Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ani. Mbasi jam sherua m’falet shkretnimi! Mbramë kur i pashë tre ish lider, tue u ankua se si populli i la t’humbun rrugëve, e tue mos ia pranua fitorën tjetrit, e plot dy javë banë dasëm pa nuse, tue nxjerrë her he lm her mjalt, herë pelim herë meh lem nga goja, m’u kujtua sofra e mbushun plot mish dashi e Oso Kuka mbështetun n’rreth t’oxhakut:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

– e knova ” A thue ç’ka n’jaj Oso Kuka qi tue i shkua s’ash sonte buka!” *** Paj… edhe unë sa do që i mirë isha, jam plakë e duhet me ndejt n’rreth t’oxhakut e me dorëzua zotshpillëkun të nji artist tjetër!– Ikni, se boll u thirret n’Ibrahimin e n’UÇ K-në! I duhen ide e lu fta t’reja këtij populli, se janë rritë femijët e 98-tës e Kosovën e duen ma t’pastër e ma t’bukur.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive