Lajmi i fundit: Në këtë javë kthehemi në karantinë 2 javore, kush del jasht denim i ashpvr

Pas shtimit të vrullëshëm të rasteve me koronavirus në Kosovë, shumë kush ka menduar se ekziston mundësia e rikthimit në karanitnim total. Por, Mikrobiologu Lul Raka thotë se kthimi në karanitnim total nuk ka mundësi të ndodhë.“Unë mendoj se kthimi në karanitnim total është “Unë mendoj se kthimi në karanitnim total është opsioni i fundit sikur se “zh-ja” në alfabet.“ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive