LAJMI FUNDIT / Zvicra merr vendimin e madh për të gjithë shqiptarët

Zvicra nuk ka vendosur për lirim të masave te pandemise pavarësisht parashikimeve, si pasojë e rritjes së rasteve pozitive. Ky shtet po ashtu ka futur në listë edhe disa vende të tjera, banorët e të cilave për të hyrë në Zvicër duhet të karantinohen.

Kosova dhe Maqedonia e Veriut janë dy shtetet Ballkanike që kanë hyrë sërish në listën e rrez1kshmërisë për Zvicrën, me çka nënkuptohet se të gjithë banorët e Zvicrës nuk mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Maqedoni, gjegjësisht, pas kthimit nga këto dy vende, i nënshtrohen detyrimit të karantinës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU