LAJMI FUNDIT/ Polat Alemdar në telashe: Rrvzikon të dënohet me 12 vite burg

Gjatë kohës që seriali turk “Lugina e Ujqërve” transmetohej, nuk kishte njeri që nuk e njihte dhe nuk e imitonte personazhin kryesor Polat Alemdar. Necati Sasmaz, i njohur ndryshe si Polat Alemdar, kohët e fundit u raportua në media si pjesë e një skandali. Aktori akuzohet për shkelje të privatësisë.Konkretisht, bëhet fjalë për përgjimin e gruas së tij Nagehan Sasmaz, me të cilën aktori donte të divorcohej. Ishte Nagehan ajo që ngriti një proces gjyqësor kundër Nexhati me akuzat e “c ënimit të privatësisë dhe jetës pri/vate”. Për shkak të kësaj shkelje të të drejtave të saj, aktori kër cënohet me bur*gim deri në 12 vjet. Hvp vid eon 5 sekvnda dhe shfvqen pam jet eks kluzive