LAJMI FUNDIT/ Mblidhet Keshilli i Sigurimit të OKB-së, temë diskutimi është KOSOVA – Ja cfare po pregaditet per Kosoven


LAJMI FUNDIT/ Mblidhet Keshilli i Sigurimit të OKB-së, temë diskutimi është KOSOVA – Ja cfare po pregaditet per KosovenHAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Kēshilli i Sigurimit i O KB-sē mblidhet mē 15 tetor pēr tē dis,kutuar pēr Kosovēn.Mē 15 tetor Kēshilli i Sigurimit i OKB-sē do tē dis,kutojē pēr situatēn nē Kosovē.Seanca e KS tē OKB-sē do tē jetē e dyta pēr kētē vit pas asaj tē mbajtur me video-lidhje nē prill.Kjo seancē ishte karakterizuar me po,lemika tē shumta pasi qē krye,diplomates Kosovare, Donika Gērvalla, i ishte kērkuar qē tē hiqte simbolet shtet,ērore nga kamera.Megjithatē, ajo kishte refuzuar dhe seanca kishte vazhduar asisoj.Ndryshe, Kēshilli i Sigurimit diskuton çdo gjashtē muaj raportet pēr situ,atēn nē Kosovē.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE