Lajm i madh për të gjithë shqiptarët/ Lehtësohen procedurat për marrjen e nënshtetësisë Italiane, ja çfarë ju duhet


Italia redukton kohëzgjatjen e procedurës për marrjen e nënshtetësisë italiane nga katër në 3 vite.Kjo risi është pjesë e modifikimeve të fundit të ndërmarra nga qeveria italiane ndaj de kreteve mbi sigurinë e rendin publik të miratura në kohën kur Matteo Salvini mbante postin e ministrit të Brendshëm. Me ndryshimet e reja kohëzgjatja e ek zaminimit administrativ të kërkesës për marrjen e nënshtetetësisë italiane ulet nga 48 mu aj në 36 m uaj. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive